Ter Stegen es lamenta d'una acció en un partit de la selecció alemanya
Ter Stegen es lamenta d'una acció en un partit de la selecció alemanya
barça

Les dues vides de Ter Stegen: Nagelsmann no el treu del bucle

El porter del Barça s'assabenta que seguirà sent el suplent d'un Neuer de 38 anys

Redacció Esport3Actualitzat

El prestigi internacional de Marc-André ter Stegen mai li ha servit per ser titular a la selecció alemanya. Haver coincidit amb un tità com Manuel Neuer sempre li ha barrat el pas de la titularitat de la "mannschaft" i s'ha hagut de conformar a acumular convocatòries a falta de poder comptar internacionalitats. Titular en els dos darrers amistosos disputats al març, contra França i els Països Baixos, el porter de Mönchengladbach només suma 39 partits en els seus 32 anys. Amb el Barça, el consol: en porta 411.

En les últimes hores, a més, Ter Stegen s'ha assabentat que de cara a l'Eurocopa 2024, que organitza el seu país, no sortirà del bucle. El seu seleccionador, Julian Nagelsmann, va explicar com l'hi havia fet saber al blaugrana: "Li he dit al Marc que m'alegro que continuem tenint un segon porter de talla mundial." Aposta pel futbolista que ja va tenir de deixeble a Múnic.

El bon estat de forma que Ter Stegen va assolir un cop recuperat de la lumbàlgia no han fet modificar les preferències de Nagelsmann per un Neuer que fa anys que visita metges i fisioterapeutes amb assiduïtat. Sense anar més lluny, fins a mitja setmana no s'incorporarà a la concentració de Blankenhain per uns problemes gastrointestinals. Ter Stegen es resigna a les seves dues vides que avancen en paral·lel: heroi a Barcelona, recanvi de luxe a Alemanya.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DFB-Team (@dfb_team)

ARXIVAT A:
Ter Stegen
Anar al contingut