Les burles del PSG contra el Barça a les xarxes socials
L'equip del PSG celebrant la victòria a Montjuïc (PSG)
Barça

Les burles del PSG contra el Barça a les xarxes socials

El club parisenc i la lliga francesa es mofen dels blaugranes després d'eliminar-los a quarts de final

L'eufòria del Barça durant la setmana passada era màxima després de guanyar per 2-3 al Parc dels Prínceps. El club blaugrana va fer diverses publicacions a les xarxes, abans i després del partit d'anada. El PSG i la lliga francesa, un cop els parisencs han remuntat l'eliminatòria, s'han revenjat publicant burles cap als blaugranes.

Les mofes del PSG

El Barça, abans del partit d'anada, va publicar un vídeo on apareixia un globus aerostàtic sobrevolant París sota el lema "Sempre Barça".

Els parisencs s'havien guardat el vídeo i han contestat amb el globus culer enfonsat en el riu Sena.

Això no és tot. A més a més, han publicat dues fotografies de Dembélé somrient sota la frase "Bon dia",  un missatge de burla amb motiu del passat del jugador francès en el conjunt blaugrana.

 

El community manager del compte d'X de la lliga francesa es queda a gust

L'eliminació dels culers no només ha donat peu a nombroses burles a xarxes del PSG. També s'ha sumat a la festa el compte en espanyol d'X (antic Twitter) de la lliga francesa. El CM se la tenia guardada al Barça.

No només van fer referència al partit de tornada, sinó que van anar un pas més enllà. En un altre tuit es pot veure Mbappé adornant la Sagrada Família --ja acabada i sense grues de construcció--  amb una bandera del club parisenc: "Ja l'hem acabada."

No juguen a futbol ni són el PSG, però continuen la gresca

El Paris Basketball va pronunciar-se després del partit. Fundat el 2018, l'equip comparteix ciutat amb el PSG (sense secció de bàsquet). El club va piular un missatge clar: "París > Catalunya". Els comentaris s'han omplert d'aficionats culers, que els recorden que no han guanyat cap Champions ni cap Eurolliga (actualment, els francesos juguen l'Eurocup).

Anar al contingut