Leo Messi després de fallar el penal
Leo Messi després de fallar el penal (Reuters)
Mundial 2022

L'errada més determinant de Messi: falla un polèmic penal a favor d'Argentina

El davanter del PSG ha estat l'encarregat de llançar la pena màxima, que ha aturat el porter Szczesny

Redacció Esport3Actualitzat

Leo Messi ha estat un dels grans protagonistes del decisiu duel entre Polònia i Argentina. Els dos combinats es jugaven el pas als vuitens de final del Mundial de Qatar i la primera posició del grup C, que servia per evitar França als vuitens de final.

Abans de celebracions, però, s'havia de complir al terreny de joc, i Leo Messi no ho ha pogut fer. El davanter del PSG ha rematat una centrada de cap i, just després d'impactar amb la pilota, Szczesny ha xocat amb el cap de l'argentí. Messi es queixava del cop a la cara, però no semblava que l'acció es considerés pena màxima. Fins que ha entrat el VAR i el col·legiat ha decidit que era penal

El moment del contacte entre Messi i Szczesny

La responsabilitat, com era d'esperar, ha estat per al 10, que ja va marcar des dels 11 metres al primer partit contra l'Aràbia Saudita. En aquesta ocasió, però, Messi no ha estat igual d'encertat. O millor dit, Szczesny ha tret tot el seu potencial per fer una gran aturada que, per la diferència de gols, ha afavorit la classificació de Polònia als vuitens com a segona de grup. 

ARXIVAT A:
MessiMundial Qatar 2022
Anar al contingut