El camp municipal de Vallvidrera, a Barcelona, seu del partit
El camp municipal de Vallvidrera, a Barcelona, seu del partit
futbol

L'equip de l'Opus Dei que ha clavat un 44-0 a un de Bellvitge

El resultat, corresponent al grup 23 de la Segona Divisió de juvenils, anava 26-0 a la mitja part

Redacció Esport3Actualitzat

Un gol cada dos minuts de mitjana fins a deixar un 44-0 al marcador. És l'avergonyidor resultat del partit de juvenils que aquest diumenge ha enfrontat el Daumar A i l'Hospitalense D corresponent al grup 23 de la Segona Divisió.

Els gols d'aquesta associació esportiva vinculada a l'Opus Dei no han trigat ni un minut a dipositar-se dins la porteria del conjunt de Bellvitge. Primer contra cuer de la classificació: 7 triomfs i només una derrota contra 8 desfetes en les 8 jornades disputades. L'Hospitalense, a més, ja arrencava l'enfrontament amb el hàndicap de sortir amb només 10 homes i no portar canvis a la banqueta.

Costa trobar precedents a les estadístiques registrades en aquesta pallissa, que ha marxat al descans amb una distància de 26 gols. Tres titulars del Daumar han marcat 9 gols --un triple hat-trick--, 8 i 6, respectivament. Fins i tot un suplent n'ha anotat mitja dotzena. Difícil no ruboritzar-se amb les xifres d'un partit que posa en qüestió el principi fundacional de l'associació vencedora del duel: "Des del 1958 fomentem la cultura i l'esport des d'una visió alegre i cristiana de la vida".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daumar FC (@daumar_fc)

Anar al contingut