Quique Setién, tècnic de la UD Las Palmas
Quique Setién ha entrenat el Las Palmas aquesta temporada
Futbol

L'entrenador del Las Palmas, Quique Setién, dona un cop d'atenció als seus jugadors i envia Jonathan Viera al "racó de pensar"

L'entrenador de la UD Las Palmas ha anunciat que deixarà tres habituals fora de la convocatòria per al partit de divendres contra el Deportivo

Ramon AngladaActualitzat

L'entrenador de la UD Las Palmas, Quique Setién, ha explicat aquest dijous en roda de premsa que deixarà a tres jugadors habituals fora de la convocatòria per motius disciplinaris per al partit de divendres de l'equip canari contra el Deportivo de la Corunya. A banda de l'enrenou que s'ha generat aquesta setmana pel nou positiu en alcoholèmia del jugador Sergio Araujo, l'entrenador ha admès que aquesta setmana "han passat coses estranyes" als entrenaments, després de la derrota per 5 a 0 contra el Barça.

Setién ha descrit la setmana com a "difícil i dura" i ha desitjat que "tot es resolgui i ens poguem oblidar de la frustració del partit de Barcelona". De cara al partit d'aquest divendres ha explicat que "hi haurà tres jugadors del filial a la convocatòria" i que "hi haurà un seguit de conseqüències pel què ha passat aquesta setmana, com a Jonathan Viera que l'he hagut d'enviar al racó de pensar perquè alguns jugadors no han tingut el comportament adequat". L'entrenador cantàbric ha acabat reconeixent que ha hagut de "prendre mesures" que a la llarga "seran millor per a l'equip".

D'altra banda no ha amagat la seva sorpresa per tant rebombori en pocs dies. "No sé per què ha passat tot aquesta setmana. Sempre que hem sortit de l'illa alguns dies ens han passat coses estranyes", tot i que ha assenyalat que "és difícil mantenir la normalitat durant 10 mesos amb 25 persones i tot el que envolta el futbol". Tirant enrere en el passat també ha recordat que "quan jo era futbolista el meu comportament no era irreprotxable". Però, per Setién, prendre mesures és necessari perquè, com ha explicat, "si permets certes coses en un vestidor, a la llarga perds tot l'equip, i això també acaba amb l'entrenador i la bona dinàmica".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut