Deco i Xavi conversen en una imatge d'arxiu

L'empipada de Deco amb Xavi després del derbi de Montilivi

L'últim capítol del "Barça reservat" explica detalls del malestar de la delegació blaugrana a la llotja gironina
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Xavi Hernández

El derbi de Montilivi va provocar una forta empipada entre la delegació blaugrana present a la llotja. Les càmeres van captar una reunió informal entre Joan Laporta, Enric Masip, Alejandro Echevarría i Deco. Abans d'aquesta trobada, en què es va poder veure com el president del FC Barcelona negava amb el cap i repetia la frase "Això no pot ser", hi va haver un primer intercanvi de punts de vista entre ells que, segons detalla l'últim capítol del "Barça reservat", de Catalunya Ràdio, va tenir un to més visceral.

Com que aquest conclave improvisat es va produir davant mirades --i orelles-- alienes, el periodista Bernat Soler explica al videopòdcast que les reaccions més irades haurien estat les del director esportiu portuguès. A Deco se li va indigestar la derrota i no es va estar de criticar les decisions de Xavi, amb paraules i gestos que van cridar l'atenció d'alguns testimonis de la zona noble del camp.

Deco era la persona "més contrariada i amb més ganes d'expressar el seu malestar pel rendiment de l'equip", apunta Soler, i la resposta d'un tècnic que, com aquell qui diu, acaba d'oficialitzar la seva continuïtat.

Deco, Laporta i Xavi el dia en què es va oficialitzar que el tècnic acabaria el contracte

Tampoc seria la primera vegada que passa. L'exfutbolista nascut al Brasil és una persona de caràcter fort i, en la tertúlia del programa, el periodista Javi Miguel es remunta a la seva sortida del vestidor en temps de Guardiola per justificar la mena de relació pragmàtica que els uniria amb Xavi.

Mira l'últim capítol del "Barça reservat" de Catalunya Ràdio:

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut