Lliga de Campions

Laurent Blanc convoca de forma sorprenent David Luiz i deixa fora Thiago Motta

El tècnic del París Saint-Germain dóna gairebé per descartat l'exblaugrana i valora com un gran repte l'eliminatòria davant l'equip blaugrana

Actualitzat

David Luiz és la gran novetat de la convocatòria de 19 jugadors que ha donat l'entrenador del PSG. En canvi, Motta en queda fora. En principi Blanc haurà de descartar un jugador que podria ser el brasiler, ja que el diagnòstic del seu trencament muscular el deixava "a priori" fora d'aquesta eliminatòria.

Laurent Blanc té molt clar que el Barça és un rival de gran nivell però es mostra terriblement confiat en les possibilitats del seu equip, fins i tot amb les baixes. L'última d'elles pot ser la de Thiago Motta, que és dubte fins a l'últim moment per lesió. El tècnic del PSG ha deixat força clares les possibilitats de l'italobrasiler de jugar contra el seu exequip: "Motta s'està recuperant molt ràpid, però ens caldria un petit miracle perquè pugui jugar."

Blanc ja sap què és guanyar el Barça de Luis Enrique, ja que va ser el primer a fer-ho, a la lligueta de la Champions (3-2) el passat mes d'octubre. I té la recepta per intentar repetir: "El joc del Barça és tan eficaç com sempre, els jugadors canvien però la filosofia és la mateixa: pressionar molt amunt, marejar el rival amb les passades i obligar-te a recular. Per tant, s'han de deixar pocs espais en defensa i ser capaç de sortir ràpid quan recuperem la pilota."

"Messi forma part dels millors jugadors de la història del futbol. És un jugador excepcional. Dribla, marca i fa passades de gran nivell. Marca 50-60 gols per any i quan en fa 40 diuen que no està en forma. Tothom sap el que farà però tot i així se'n surt. Si li fem un marcatge individual li donem avantatge i ens exposem a quedar-nos amb un menys."

"El problema és que Messi juga al Barça. I a més el Barça no té només un gran jugador. Això vol dir que haurem d'enfrontar-los col·lectivament. Defensar molt ben tancats, ser agressius en el bon sentit del terme i després aprofitar les nostres qualitats", ha dit. Per acabar, Blanc no s'ha volgut pronunciar sobre un eventual fitxatge de Dani Alves per part del PSG: "És un gran jugador, però no és el moment de parlar-ne."

 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut