L'Atlètic de Madrid s'imposa al Bayern de Munic amb un solitari gol de Carrasco (1-0)

Els homes de Simeone han sabut frenar el talent dels alemanys i han aprofitat una de les jugades d'atac per marcar el gol de la victòria

Atlètic de Madrid–Bayern de Munic (1-0)

Simeone li ha guanyat el pols a Ancelotti en el primer duel de l'italià al capdavant del Bayern de Munic. Els alemanys han caigut al parany tàctic i al joc espès que li ha plantejat l'Atlètic de Madrid. Un solitari gol de Carrasco amb un xut ras i molt ben col·locat ha estat suficient per segellar la victòria per als "colchoneros". El gol podria haver pujat al marcador si el francès Griezmann no hagués enviat al pal un llançament de penal. Atlètic i Bayern, amb 3 punts cadascun, ocupen els dos primers llocs del grup.

Ludogorets-PSG (1-3)

Els búlgars han comès la imprudència de desafiar tot un París Saint-Germain avançant-se al marcador amb un gran gol de Natanael de falta directa.

Just abans del descans, Matuidi, en posició dubtosa, ha recollit una pilota l'àrea petita i ha superat el porter del Ludogorets.

A la represa, l'home revulsiu dels d'Unai Emery ha estat Cavani, que, amb dos gols en quatre minuts, ha aplanat la victòria al PSG.

Els búlgars han desaprofitat l'ocasió d'escurçar distàncies en fallar el llançament d'un penal.

Arsenal-Basilea (2-0)

Theo Walcott ha estat l'home clau per a la victòria dels "gunners" d'Arsène Wenger. Dos gols amb detalls de molta qualitat del davanter anglès més una superioritat flagrant de l'Arsenal en tot moment han deixat el Basilea sense cap opció de plantar cara.

Besiktas-Dinamo de Kíev (1-1)

L'exblaugrana Quaresma ha obert el marcador amb un dels gols més vistosos de la jornada i és que, més que una pilota, ha enviat un obús, de falta directa, a la xarxa. El porter ucraïnès l'únic que ha pogut fer ha estat mirar impotent com perforava la seva porteria.

Però el Dinamo de Kíev, lluny d'arronsar-se, ha sortit a l'atac per intentar capgirar el marcador. Al final tot ha quedat amb un empat a un gràcies a un providencial gol de Tsigankov a la segona part.

Nàpols-Benfica (4-2)

Els italians han acabat patint una mica un partit que pintava molt fàcil. Hamsik ha obert el marcador a la primera part i, a la represa, en només set minuts, Mertens, per partida doble, i Milic han pujat un 4 a 0 al marcador.

Però els portuguesos no han renunciat al seu joc malgrat el contundent resultat i la perseverança ha acabat tenint premi, Guedes i Salvio han fet dos gols a les acaballes del partit.

Rostov-PSV (2-2)

Els russos han inaugurat el marcador només començar. Poloz ha aprofitat una gran centrada a l'àrea petita i ha superat el porter holandès que ha sortit amb més dubtes que encert.

Pröpper ha empatat el partit amb un xut ras des de fora l'àrea que ha deixat el porter plantat.

De nou Poloz ha posat al davant el Rostov, però De Jong ha aconseguit transformar l'empat a dos definitiu en el temps afegit de la primera part.