El final més cruel: perd la tercera posició quan ja celebrava la medalla
Atletisme

L'atleta García-Caro regala el bronze per un altre error de principiant

En les sèries dels 100 metres, el barceloní Guillem Crespí ha finalitzat segon amb un temps de 10"25 i s'ha classificat per a les semifinals en el seu debut a uns europeus

Redacció Esport3Actualitzat

El que ningú esperava en l'últim sospir. L'atleta espanyola Laura García-Caro s'ha quedat sense el bronze en els 20 quilòmetres marxa dels Europeus de Roma en ser superada just a la línia de meta per la ucraïnesa Liudmila Olianovska en una cursa dominada per la campiona olímpica, la italiana Antonella Palmisano.

García-Caro, de 29 anys, ha arribat a l'Europeu amb la millor marca de l'any al continent (1 h, 27 min, 19 seg). De fet, era una de les favorites, i ha fet una carrera molt seriosa, sempre entre les primeres posicions; però s'ha quedat sense el premi a l'últim metre de la prova, quan ja tenia la bandera espanyola al coll i fins i tot ja aixecava el braç per celebrar la victòria. 

No és la primera vegada 

Un final sorprenent que s'assembla molt al de la ciclista Lorena Wiebes a la cursa femenina de l'Amstel Gold Race. Fa unes setmanes Wiebes va cometre un error de principiant uns metres abans de la línia de meta. Es va posar a celebrar el que es pensava que seria una victòria, però no, la seva compatriota Marianne Vos la va avançar i li va prendre el lloc.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

 

Anar al contingut