Barça

Laporta no vol sentir a parlar de "villarato" i valora que el Barça ara és la referència

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va assegurar que no està sorprès pel fet que intentin desestabilitzar el Barça des de Madrid, perquè això no és nou. L'últim capítol carrega contra el gol de Pedro a El Molinón, que la premsa madrilenya jutja en fora de joc. En aquest sentit, el defensa francès de l'Sporting, Arnald Grégory, va explicar a Catalunya Ràdio que ell trencava el fora de joc en aquest gol de Pedro i, per tant, l'acció va ser correcta. Laporta va afegir que pressionen el Barça perquè l'equip blaugrana continua vivint els millors moments de la seva història.

Actualitzat
Laporta va fer aquestes declaracions en el marc d'un seminari que es va inaugurar a Barcelona i que té com a finalitat crear un protocol d'actuació, davant les arribades massives d'aficionats a una determinada ciutat. L'Ajuntament de Barcelona va prendre nota de l'estada poc cívica dels aficionats del Glagow Rangers, i en col·laboració amb el Barça, va decidir establir un protocol per rebre grans grups d'aficionats. Un model que es va poder aplicar a partir d'aleshores i que ara serveix d'inspiració per al seminari d'aquests dies a Barcelona. L'objectiu: acordar uns patrons comuns d'actuació entre la UEFA, els clubs i les ciutats. Representants dels principals clubs europeus, amb cares tan il·lustres com les de Figo, no es van voler perdre la cita.

El Barça torna a la feina a Palafrugell

El Barça reprendrà avui els entrenaments després de dos dies de descans. Ho farà al matí a les instal·lacions del Palafrugell, en un acte que forma part del centenari del club empordanès.

Anar al contingut