Joan Laporta ha enviat un missatge al barcelonisme abans del clàssic
Barça

Laporta demana el suport de l'afició al clàssic i promet plantar cara en el cas Negreira

El president del Barça assegura que hi ha "una campanya orquestrada per desestabilitzar l'equip i quedar-se el club", i assegura: "No només ens defensarem; també atacarem"

Actualitzat

Joan Laporta s'ha adreçat als socis i aficionats del Barça a través dels mitjans del club per demanar el seu suport de cara al transcendental partit d'aquest diumenge davant el Reial Madrid. El president blaugrana també ha parlat del cas Negreira, que ha definit com una "campanya orquestrada". Laporta ha promès que parlarà del tema més endavant, i ha assegurat que, en nom de l'entitat, "no només ens defensarem; també atacarem".   

 

"La campanya que estem patint no és per casualitat. Té com a objectiu desestabilitzar l'equip a curt termini, i a mig termini, controlar el Barça, quedar-se'l. Ja hi haurà temps, i en tinc ganes, d'explicar-vos qui, per què i com estan orquestrant aquesta campanya. No tingueu cap dubte que ens defensarem, i no només ens defensarem: atacarem. Però ara vull que ens concentrem a animar l'equip aquest diumenge." 

Anar al contingut