Futbol

Laporta confirma que la renovació del contracte de Messi es farà oficial aviat

El Barça, l'Espanyol i els principals clubs esportius catalans han fet aquest matí les tradicionals ofrenes florals al monument de Rafel Casanova, amb motiu de la diada de Catalunya. Joan Laporta ha fet l'última ofrena com a president del Barça i a la tarda assistirà a la manifestació independentista que s'ha organitzat a Barcelona. Laporta ha contestat a aquells que l'han criticat per assistir-hi i també ha reconegut que Messi ve trist després de les dues derrotes amb la selecció argentina, però confia que els seus companys d'equip l'animin. El president del Barça ha reconegut que la renovació de Messi es farà oficial ben aviat.

Actualitzat
Com ja és tradició, també han fet l'ofrena floral al monument de Rafel Casanova els clubs esportius. El Barça ha homenatjat la figura de qui va ser conseller en cap de la ciutat de Barcelona amb una comitiva encapçalada pel president Joan Laporta.

Laporta ha afirmat després de l'ofrena floral que el club blaugrana té prevista des de fa temps la renovació de Leo Messi i ha assegurat que "aviat" es farà oficial. "La renovació de Leo Messi la tenim prevista des de fa temps. La farem efectiva aviat", ha indicat Laporta. La intenció del club és millorar notablement la fitxa del futbolista i ampliar-li el contracte fins al 30 de juny del 2016.

Laporta també ha apuntat que li agradaria que Messi aconseguís amb l'Argentina la classificació per al Mundial de Sud-àfrica de l'any vinent. "Encara és possible i cal esperar. Desitgem que ho aconsegueixi", ha insistit. "És veritat que ha perdut contra el Paraguai i el Brasil, però l'Argentina té el millor jugador del món que és Messi i compta amb un gran tècnic com Maradona", ha sentenciat. En aquest context, Laporta està convençut que malgrat la delicada situació de l'Argentina els companys ajudaran Messi a recuperar l'estat anímic: "Segur que amb el suport dels companys ho superarà. Ara ha de pensar en el Barça, ja tindrà temps de pensar en l'Argentina".

Finalment, Laporta ha defensat la seva presència en la manifestació convocada aquesta tarda pels carrers de Barcelona amb el lema "Som una nació. Volem un Estat propi!". "La llibertat d'expressió és un dret i tinc dret a manifestar-me. Hi aniré per expressar la meva consciència nacional", ha conclòs.

Collet resta importància als xiulets

L'Espanyol, amb una comitiva encapçalada pel president del club, Daniel Sánchez Llibre, també ha fet la seva tradicional ofrena al monument de Rafel Casanova . El vicepresident blanc-i-blau Joan Collet ha volgut treure importància als xiulets que s'han sentit quan la delegació de l'Espanyol feia aquesta ofrena. "Em preocupa més que em xiuli un soci del meu club que 40 o 50 rucs. Han tornat a xiular els de sempre, però penso que el millor en aquests casos és no parlar-ne per no donar-los més importància", ha afirmat.


Anar al contingut