L'Associació del Petit Accionista del València CF vol recomprar el club
Futbol

L'APAVCF vol recomprar el València: "Si 42.000 aficionats aportessin 8.000 euros cadascun..."

L'Associació del Petit Accionista del València CF proposa aquesta iniciativa per fer una oferta de compra del club a l'empresa de Peter Lim

Redacció Esport3Actualitzat

Descontents amb la situació actual del València, l'Associació del Petit Accionista del València CF té l'objectiu de recaptar 336 milions d'euros per comprar el club. El col·lectiu ha fet la proposta en un comunicat emès a les xarxes socials. L'APAVCF vol fer una oferta de compra a Meriton Holdings, l'empresa de Peter Lim, màxim accionista de l'entitat des del 2014.

El comunicat vol recaptar la quantitat econòmica amb l'aportació d'antics i actuals jugadors, penyes, institucions i els abonats i accionistes del València, així com els seus aficionats.

"Si aconseguim reunir un mínim de 42.000 persones i cadascuna d'elles acabi posant 8.000 euros, arribaríem al capital requerit. Aquesta és una possibilitat real de recomprar les accions del màxim accionista i que els socis decideixin el seu futur. Sabem que és complicada i àrdua, però és una solució possible."

La iniciativa destaca la necessitat de la participació d'una empresa auditora "independent i de prestigi", així com de l'Ajuntament de la ciutat i la Generalitat perquè avalessin aquest procés.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut