Lamine, celebrant un gol amb el Barça
Lamine, celebrant un gol amb el Barça
Barça

Lamine Yamal, el segon millor regatejador de la Lliga i tercer d'Europa

L'extrem blaugrana supera el 57,5% dels dríblings que intenta, en un rànquing que lidera el jugador de l'Alabès Luís Rioja i en què el gironí Savinho ocupa la desena posició, tot i ser el jugador que ho intenta més

Redacció Esport3Actualitzat

Lamine Yamal està meravellant amb les seves actuacions amb el Barça. I les xifres també ho ratifiquen. Segons l'empresa britànica OPTA, que es dedica a l'anàlisi esportiva, el davanter blaugrana és el segon millor regatejador de la lliga i el tercer d'Europa. Yamal té un 57% d'efectivitat en els seus dríbilings, ja que se n'ha sortit amb èxit en 42 de les 73 vegades que ho ha intentat.

 

 

 

 

Gerard Moreno, tercer, i Savinho, qui més ho intenta

El rànquing de la lliga espanyola està liderat pel migcampista de l'Alabès Luís Rioja, amb un 60,3% d'efectivitat. El tercer classificat és Gerard Moreno. El davanter català del Vila-real té un 53,3% d'èxit. L'extrem del Girona Savinho ocupa la desena posició amb un 45,6% d'efectivitat, però és el jugador d'Europa que més ho intenta. Savio ha provat 149 vegades l'un contra un i n'ha sortit amb èxit en 68 ocasions. Qui el segueix en nombre d'intents és el madridista Vinícius Júnior, que ha provat de regatejar 131 vegades, però el seu percentatge d'èxit és del 41,2% (14è de la lliga).

 

 
Anar al contingut