Xabi Alonso celebrant la històrica Lliga del Bayer Leverkusen (Reuters)
Futbol

L'Ajuntament de Leverkusen estudia donar el nom de Xabi Alonso a un carrer

Una iniciativa dels seguidors del Bayer Leverkusen ha estat ben rebuda pel consistori després que l'equip guanyés la seva primera Lliga

Europa PressActualitzat

L'Ajuntament de Leverkusen estudia els requisits per batejar oficialment un carrer, plaça o carretera amb el nom de l'entrenador del Bayer Leverkusen, Xabi Alonso, en reconeixement al bon rendiment del tècnic amb l'equip alemany.

Alonso ha portat el Bayer a guanyar un històric primer títol de la Bundesliga, amb cinc jornades d'antelació al final de la competició després de vèncer per 5-0 el Werder Bremen.

La campanya de l'afició per aconseguir que l'entrenador tingui un carrer va començar abans del partit. Els fans van col·locar adhesius amb el lema "Xabi-Alonso-Allee" ("avinguda de Xabi Alonso") pels carrers. Ara la ciutat analitza la manera de fer-ho oficial.

El tècnic basc, així com el director esportiu del club, Simon Rolfes, i el director general del Leverkusen, Fernando Carro, també es convertiran en ciutadans honoraris de la ciutat, segons un comunicat emès aquest dilluns per l'Ajuntament.

Anar al contingut