El Girona i l'Espanyol s'enfronten dissabte a les 14 h (@GironaFC i @fcp_espanyol)
Futbol

L'"actitud" dels seguidors: punt de polèmica previ al Girona-Espanyol

La Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol (FCPE) respon amb elegància al Girona, que amenaça d'expulsar aquells seguidors que tinguin "actitud d'aficionat visitant en zona local"

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona i l'Espanyol s'enfronten dissabte a Montilivi (14 h), però el duel català ja ha començat a jugar-se a les xarxes socials. El club gironí ha anunciat que ja no queden entrades per al partit, i ha aprofitat per recordar que "tenir actitud d'aficionat visitant en zona local pot suposar l'expulsió de l'estadi". 

 

 

La resposta de la FCPE no s'ha fet esperar. En una piulada a Twitter, la Federació de Penyes de l'Espanyol assegura que lluirà amb respecte i orgull el sentiment blanc-i-blau i que aquesta és la seva "actitud".

 

 

El derbi, el precedent 

El Girona no prohibeix la indumentària blanc-i-blava dels seguidors de l'Espanyol, com sí que va succeir al desembre en el derbi entre el Barça i l'Espanyol. Una mesura presa pel club blaugrana, que a més va delimitar una zona de la graderia per ubicar l'afició visitant.

 

Per al duel de dissabte, el Girona prepara una fanzone amb una arrossada popular a partir de les 12 del migdia. Els aficionats que ho vulguin podran dinar un plat d'arròs i una beguda per 8 euros. 

 

Anar al contingut