El recorregut de la Vuelta 2019 s'ha presentat a Alacant (EFE)

La Vuelta 2019 tindrà una etapa a Catalunya i vuit finals en pujada

L'única etapa per territori català serà la vuitena, de 168 quilòmetres de recorregut entre Valls i Igualada, en una edició que començarà a Alacant el 24 d'agost i acabarà a Madrid el 15 de setembre
Actualitzat

Aquest dimecres s'ha presentat a Alacant l'edició del 2019 de la Vuelta, que es disputarà entre el 24 d'agost i el 15 de setembre. L'etapa catalana, la vuitena, anirà de Valls a Igualada, tindrà 168 quilòmetres de recorregut i es pujarà a Montserrat.

Una de les novetats serà Andorra, per on hi passarà l'1 de setembre i destaca el tram sobre terra del Camí de les Pardines. Joaquim Rodríguez, un dels promotors d'aquesta etapa, ha valorat la duresa de la primera setmana.

La Vuelta del 2019 començarà a Alacant i acabarà a Madrid, no tindrà etapes de més de 200 quilòmetres i tindrà vuit finals en pujada. La presentació oficial ha comptat amb la presència del britànic Simon Yates, el guanyador de l'última edició, i d'Alejandro Valverde, vigent campió mundial de fons en carretera. Valverde ha recollit el Premi Bicicleta d'Or que atorga la revista "Vélo" al millor ciclista de l'any.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut