Contra el Brentford, també (@premierleague)
Contra el Brentford, també (@premierleague)
Premier

La voracitat de Haaland: els ha fet claudicar a tots

Va marcar l'únic gol en la victòria contra el Brentford. És l'únic rival de la Premier que se li resistia. En una temporada i mitja al City, ha marcat contra tots els rivals de la Lliga

Redacció Esport3Actualitzat

En la llista de víctimes d'Erling Haaland, només faltava un equip. Era qüestió de temps. El Brentford era l'únic de la Premier League que, fins ara, s'havia salvat de la voracitat del noruec. Però Haaland va saldar el deute en el partit pendent de la divuitena jornada.

Era el minut 71 quan Haaland va rebre una passada de Julián Álvarez, just al mig del camp. El seu compatriota Ajer va mirar de frenar-lo, però va relliscar. I el davanter, en una nova exhibició de potència, no va fallar davant de Flekken. Així va donar la victòria al Manchester City, que deixa l'equip a un punt del líder, el Liverpool.

United i Fulham, els preferits

Només porta una temporada i mitja al City, però ja ha marcat contra tots els rivals als quals s'ha enfrontat en la Lliga. El Manchester United i el Fulham són els seus predilectes, amb cinc dianes. N'ha anotat quatre contra els Wolves, el Nottingham Forest, el Crystal Palace, el West Ham i l'Everton. Curiosament, a Europa, ningú l'ha patit tant com el Leipzig: sis gols en dos partits, amb un repòquer en la tornada dels vuitens de l'última Champions.

 

 

Anar al contingut