Futbol

La violenta fuetada a un jugador de la Lliga saudita, company de Benzema

La derrota de l'equip ha estat un dels motius de la reacció d'un aficionat cap al davanter, que va començar llençant aigua

Una imatge antiesportiva que s'ha fet viral. La reacció d'un aficionat de l'Al-Ittihad després de perdre la Supercopa saudita s'ha difós per tot arreu, i ha creat molta indignació. Per les xarxes socials circula un vídeo de la fuetada que rep un jugador de l'equip, company de Karim Benzema, un cop acabat el partit. Una acció intolerable, i que va venir per la derrota a la final del campionat, que va finalitzar amb un contundent marcador, 4 a 1. De fet, l'autor del gol visitant va ser el davanter Hamdallah, qui va patir la violenta acció. 

Una acció gens habitual

Un cop l'àrbitre va xiular el final de l'enfrontament, l'Al-Hilal es proclamava campió de la Supercopa, i això va fer enfadar molt els aficionats de l'equip on juga l'exmadridista Benzema, l'Al-Ittihad, que va perdre. El conjunt visitant va començar a rebre insults, i Hamdallah, autor del gol, es va dirigir a la grada amb una botella d'aigua a la mà. Va ruixar d'aigua un aficionat, i aquest no va dubtar a treure un fuet i fer dues fuetades violentes al davanter. El jugador es va enfadar molt per la reacció intolerable, i el van haver de frenar.

 

 

Anar al contingut