barça

La trampeta de Tuchel per no respondre si va trucar a Araujo amb la temptació bavaresa

Acabava d'encaixar una maneta al camp de l'Eintracht, però l'entrenador alemany encara tenia ganes de fer conya

Redacció Esport3Actualitzat

El Bayern de Múnic no sabia que aquesta jornada encaixaria una maneta estrepitosa a l'estadi de l'Eintracht de Frankfurt quan va decidir que volia invertir en la seva defensa. Malgrat el bon rendiment del coreà arribat el passat estiu, Kim Min-jae, el conjunt bavarès té com a gran desig el central del Barça Ronald Araujo.

L'uruguaià és feliç a Barcelona i la direcció esportiva blaugrana sembla que hauria iniciat contactes per ampliar la seva continuïtat més enllà del 2026, la data en què expira el contracte actual. Però res d'això no ha estat impediment perquè els últims dies a Alemanya s'hagi parlat d'una suposada trucada del tècnic Thomas Tuchel al defensa de Rivera.

Preguntat pel tema a Sky Sports, l'exentrenador del PSG va assegurar que no comentaria res al voltant d'un futbolista que "no és nostre", però no es va poder estar de fer una petita conya als periodistes:

"També vaig parlar amb la meva mare per telèfon l'altre dia i no hi va haver cap notícia sobre això."

Hi ha qui opina que la resposta de Tuchel confirma el contacte telefònic. En tot cas, el Barça té blindat l'"emmascarat" Araujo, que forma part del club dels 1.000 milions de clàusula de rescissió. El seu nom, però, està condemnat a ressorgir a la sala sempre que el Bayern patini com ho va fer dissabte i es compliqui la persecució al temible Leverkusen de Xabi Alonso.  

Araujo, emmascarat: jugarà contra el Girona amb la mandíbula trencada
Araujo jugarà amb una màscara contra el Girona (FC Barcelona)
Anar al contingut