Kalvin Phillips i Pep Guardiola
FUTBOL

La sorprenent cleca d'un jugador del Manchester City a Pep Guardiola

El migcampista Kalvin Phillips reconeix que li va costar assumir que el tècnic l'acusés de tenir sobrepès

38 milions d'euros i 3 titularitats en tota una temporada. El migcampista Kalvin Phillips no ha comptat gaire per a Pep Guardiola la temporada que el Manchester City ha jugat més partits que mai: 38 jornades de la Premier League, 6 partits de l'FA Cup i 13 partits de la Lliga de Campions.

Després de la tornada del Mundial de Qatar del mes de desembre, el tècnic de Santpedor va assenyalar que Phillips era un dels jugadors que havia tornat amb més pes després de l'aturada.

"No està lesionat, va arribar amb sobrepès. No va arribar en condicions per entrenar-se i jugar."

En aquell moment l'ex del Leeds s'entrenava en solitari i aquestes paraules li van caure com una llosa al damunt. Ara, set mesos després, el jugador ha confessat en un programa de la BBC Radio 5 que li va costar assumir-ho.

"Per mi, no tenia sobrepès, però òbviament l'entrenador ho va veure d'una manera molt diferent."

"Ho vaig entomar i vaig fer tot el possible per posar-me tan en forma com podia."

Phillips va treballar molt i va aconseguir participar en 21 partits fins al final de la temporada.

De fet, un dels companys que més l'ha ajudat a tirar endavant és el davanter Jack Grealish, que també va tenir una primera temporada difícil a Manchester i que li va donar aquest consell:

"Les primeres temporades són difícils. Calen almenys 12 mesos per entendre realment què vol que facis l'entrenador, com vol que juguis i com vol que treballis."

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut