El túnel de vestidors de l'RCDE Stadium
El túnel de vestidors de l'RCDE Stadium
futbol

La selecció espanyola tenyeix l'estadi de l'Espanyol... de blaugrana

Sorpresa per les tonalitats escollides en alguns elements decoratius que la RFEF ha utilitzat per ambientar el partit de Cornellà - el Prat

Redacció Esport3Actualitzat

A molts espectadors els ha costat reconèixer Cornellà-el Prat quan han engegat la televisió. L'estadi de l'Espanyol, on habitualment hi predomina el blanc-i-blau, s'ha tenyit amb els colors corporatius de la selecció espanyola per albergar el primer partit del combinat estatal en 18 anys. Uns colors que des de l'última actualització dels equips de màrqueting de la RFEF no són ni el groc ni el vermell, sinó un fosc blau marí combinat amb un vermell sang.

L'efecte visual ha estat, doncs, com si l'RCDE Stadium s'hagués tenyit de blaugrana. Quatre exemples d'elements decoratius que s'han utilitzat per ambientar l'amistós Espanya-Albània, que ha acabat amb victòria dels de Luis Enrique (2-1):

La il·luminació de la façana exterior de l'estadi:

 

El cartell commemoratiu del partit present en la foto de l'onze titular:

 

Durant molts minuts del partit, la publicitat lumínica del camp era blava i la protecció de la graderia posterior, vermella:

 

I el túnel de vestidors, que il·lustra la imatge destacada d'aquest article.

Més enllà de la sorpresa que hagi pogut provocar, sobretot, entre l'afició perica, la Federació Espanyola de Futbol sempre decora els estadis on el seu equip juga de local amb les seves tonalitats i les imposades pels seus patrocinadors. Res diferent del que fa la UEFA en els partits de competició europea, o la FIFA durant els mundials.

Anar al contingut