La selecció espanyola cau davant dels Estats Units en un partit en què el VAR ha estat decisiu (1-2)

Les nord-americanes seran als quarts de final després de tombar la resistència espanyola amb dos gols de penal, el segon molt polèmic després d'una consulta de l'àrbitre amb el VAR

Eva FríasActualitzat

La selecció espanyola femenina ha plantat cara als Estats Units en un partit en què ha intimidat el rival en tot moment. Les nord-americanes seran als quarts de final del Mundial després de guanyar per 1 a 2, amb dos gols de penal transformats per Rapinoe.

Es presentava un duel complicat per a la selecció d'Espanya, que comptava amb quatre catalanes en el seu onze inicial. S'enfrontaven a una selecció amb uns números espectaculars; venien d'aconseguir 9 victòries consecutives, 13 partits sense perdre i 7 sense encaixar un sol gol. Però les noies de Jorge Vilda han estat molt competitives i no han abaixat la guàrdia en cap moment. Després del primer penal al minut 6, en tant sols dos minuts, Jenni Hermoso ha posat l'empat a un al marcador. Un empat que han mantingut fins al minut 70, quan l'àrbitre ha xiulat un penal polèmic a favor dels EUA, que han hagut d'analitzar més d'una vegada.

La catalana Vicky Losada tornava a la titularitat i, quan estava realitzant un bon paper, ha hagut de ser substituïda després d'endur-se un cop a l'ull i no poder continuar al terreny de joc.

Ha estat un duel molt igualat, en què totes dues seleccions han estat a un nivell molt alt. Tot i quedar eliminades, no es pot discutir que les espanyoles ho han lluitat més que mai.