lliga de campions

La Reial Societat i l'Inter de Milà es jugaran el liderat del grup D

Els bascos igualen a zero contra el Salzburg i en tindran prou empatant al Meazza

La classificació del Grup D de la fase de grups de la Champions no s'acabarà de decidir fins a l'última jornada. El primer i el segon lloc se'l disputaran la Reial Societat i l'Inter de Milà mentre que el Benfica i el Salzburg es jugaran poder estar a l'Europa League.

Avui s'ha disputat la cinquena jornada i els dos partits han acabat amb empat. Pel que fa a la Reial Societat (0-0) ha empatat a 0 contra el Salzburg i el Benfica (3-3) ha empatat a 3 contra l'Inter de Milà.

L'entrenador de la Reial Societat ha decidit sortir al terreny de joc amb un onze força diferent de l'habitual. Durant la primera meitat, el Salzburg ha intentat sortir al contraatac, però sense poder estrenar el marcador. Tot i això, han marxat al descans al Reale Arena amb una bona impressió però amb empat a zero. Els d'Imanol Aguacil han mantingut el control de la pilota durant la segona part i han sortit amb un esperit força ambiciós generant diverses opcions de gol, però el Salzburg ha sabut aguantar el resultat amb l'empat a 0.

La Reial Societat sumant aquest punt és líder del grup amb 11 punts i es jugaran el primer lloc contra l'Inter, que són segons també amb 11 punts. Als homes d'Aguacil només els hi caldria l'empat per passar a vuitens de final com a líders del grup.

Bogeria, remuntada italiana i empat a Lisboa (3-3)

D'altra banda, l'altre partit que s'ha disputat del Grup D és el Benfica contra l'Inter de Milà, els portuguesos han començat agafant una molt bona renta. Joao Mario ha protagonitzat un hat-trick, només li han calgut 34 minuts per aconseguir-ho. A l'Inter de Milà li ha costat molt entrar al partit i provocar ocasions de gol i marxaven al descans amb el 3 a 0 al marcador.

Un resultat considerable que podria haver condicionat molt el partit, però, a la represa, els italians han sortit amb ganes de capgirar el marcador i al minut 51 han retallat distàncies, amb un gol de Marko Arnautovic. Només 7 minuts després, Davide Frattesi feia el segon. Els jugadors d'Inzaghi Simone volien més i fruit d'un penal, Alexis ha igualat el marcador a 3. Un resultat que a la mitja part semblava impensable, però que els italians han sabut reaccionar.

Al Benfica, amb un punt, només li valdrà guanyar contra el Salzburg si es vol mantenir a l'Europa League i no caure eliminat a la fase de grups.