La Reial Societat i el VAR fan embogir el Cadis

L'equip basc goleja (4-1) el Cadis amb dos gols d'Oyarzabal i dos més d'Isak en un partit marcat pel VAR

La Reial Societat ha posat fi a 3 mesos sense guanyar a casa golejant el Cadis (4-1), amb dos gols de Mikel Oyarzabal i dos més d'Alexander Isak. L'equip basc s'ha avançat amb un penal transformat per Oyarzabal (26') certificat a través del VAR. Poc després, un penal assenyalat inicialment a favor del Cadis l'ha rectificat l'àrbitre després de consultar el VAR. Al minut 34, Oyarzabal culminava un contracop i aplanava ja el camí per a l'equip realista.

La situació ha empitjorat per al Cadis al temps afegit de la primera meitat quan l'àrbitre, a instàncies del VAR, ha expulsat el defensa visitant Marcos Mauro. Amb superioritat numèrica durant tota la segona part, la Reial ha sabut administrar la seva renda i ampliar-la amb dos gols d'Isak en sis minuts. A les acaballes, Jairo ha marcat el gol de l'honor per als d'Álvaro Cervera quan ja tot estava decidit.

Indignació del Cadis

L'actuació activa del VAR en aquest partit, dirigit per l'àrbitre Mateu Lahoz, ha provocat la indignació del Cadis, que en els seus canals oficials ha publicat un missatge molt crític, dirigit en especial al president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales: "Luis, arregla el tema del VAR", clama el club gadità en un missatge firmat pel seu president, Manuel Vizcaíno.