Espanyol

La recepta de Ramis per guanyar al camp de l'Eibar

L'entrenador de l'Espanyol reclama al seu equip que eviti la precipitació i el desordre que han mostrat com a visitant just abans de jugar al camp del segon classificat, un rival directe per pujar a Primera Divisió.

Redacció Esport3Actualitzat

La visita a Ipurua posarà a prova l'Espanyol de Ramis. I amb la situació actual es pot veure el got mig buit o mig ple. En positiu, l'Espanyol es pot situar en zona d'ascens directe si torna amb els tres punts del camp de l'Eibar. En negatiu, el rendiment i les sensacions de l'equip com a visitant en les últimes jornades.

El que és indubtable és que el partit de demà està marcat al calendari. L'Eibar és segon, amb dos punts més que l'equip blanc-i-blau (tercer). Davant d'aquest escenari, Ramis apel·la a la transcendència del partit.

"Els jugadors també ho saben. Som conscients que cada cop queden menys partits. Res quedarà decidit. Però és veritat que és una jornada important. Primer, perquè fora de casa hem de donar un bon nivell. I segon, perquè davant tindrem un gran rival. Estem convençuts que serà així i que farem un bon partit"

El conjunt basc és fort a casa. Ha sumat 28 punts, amb 8 victòries, 4 empats i només una derrota. Ramis és conscient que serà un partit de màxima exigència.

"Ells fan petit el camp. La sensació és que generen molta més pressió. Tenen una bona estructura, uns bons jugadors. A casa tenen molta confiança. Tenen capacitat per fer mal, per arribar. És un equip molt complet. Esperem veure un partit bonic i competit. Tant de bo ens acostem al que volem ser"

Ramis té clara la recepta per ser competitiu fora de casa i demana això als seus jugadors.

"Fora de casa ens precipitem massa i ens desordenem amb facilitat. Justament al contrari del que volem i entrenem. S'ha de treballar el partit i saber que la fortalesa nostra és precisament tenir control. Cap entrenador podrà eliminar mai els errors del seu equip. El rival te'ls genera. El que s'ha de fer és minimitzar-los i equivocar-te menys que el rival. Hem de tenir més maduresa i fluïdesa. Això pot decantar la balança per tenir més opcions de guanyar el partit"

La victòria la setmana passada a casa contra el Mirandés ha permès dibuixar una treva a l'entorn de l'equip. Ramis ha llançat aquest missatge d'optimisme.

"Volem que la fletxa segueixi pujant. Ens sentim forts i confiats per fer les coses bé, amb responsabilitat. Estic segur que els jugadors ho demostraran al camp. Tenim un objectiu molt clar i ens sentim forts. Si guanyem, donarem continuïtat al bon treball que fem a casa. Tenim clar que volem anar en línia recta cap a l'objectiu, que és poder situar-nos en els dos primers llocs. És il·lusionant poder situar-nos segons. Tenim una nova oportunitat?"

Ramis ha citat 23 jugadors. Té la baixa de Pol Lozano, tocat; i entra Gastón Vallés, del filial. El davanter uruguaià s'estrena en una convocatòria amb el primer equip.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut