barça

Rialla contagiosa: la reacció viral de Laporta quan li pregunten si fitxarà Haaland

El president del Barça ha esbossat un somriure d'orella a orella que a la xarxa s'ha interpretat de formes diverses

Redacció Esport 3Actualitzat

Deco va dinar dimecres amb els agents d'Erling Haaland en un famós restaurant de Barcelona. Tot i que es fa impensable que el Barça pugui assumir aquesta operació, que pel cap baix costaria 175 milions d'euros, la clàusula de llibertat del noruec que s'actualitzarà a l'estiu, tots els rumors es van desfermant després que Jijantes va revelar la reunió. 

Era inevitable que el tema sortís en l'acte comercial en què el president del Barça, Joan Laporta, ha participat aquest dijous a la capital catalana. Molt comentada ha estat la reacció del mandatari culer quan els periodistes acreditats li han preguntat per la possibilitat de prendre-li el davanter al Manchester City de Pep Guardiola.

Laporta ha esbossat una rialla que a la xarxa s'ha interpretat de formes diverses: un somriure d'il·lusió? De resignació? Sigui com sigui, ha estat una rialla contagiosa que se li ha encomanat al president de Seat-Cupra, Wayne Griffiths, a qui Laporta ha regalat un comentari marca de la casa: "Ja comencen...".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut