Barça

L'atrevida i sentida promesa de Marcos Alonso si el Barça guanya la Lliga

En una entrevista a TV3, Marcos Alonso ha explicat què farà si el Barça guanya la competició regular en la seva primera temporada al club blaugrana

Laura Brugués SalóActualitzat

Marcos Alonso viurà el seu primer clàssic al Camp Nou. Un Barça-Reial Madrid que pot marcar el desenllaç de la Lliga, ja que els blaugranes ara mateix sumen 9 punts més que els blancs. En una entrevista a TV3, Marcos Alonso ha assegurat que, si el Barça guanya la Lliga, complirà una promesa. Una promesa que diu mentre somriu.

"L'any que va guanyar la Lliga el Barça amb el meu pare van pujar a Montserrat amb bicicleta. No sé quants quilòmetres hi ha, però em podria plantejar fer-ho si guanyem la lliga."

Ara bé no pot evitar l'emoció quan recorda el seu pare, quan se li pregunta si un bon homenatge seria marcar diumenge contra el Reial Madrid. De fet, Marcos Alonso ja li va dedicar el gol que va marcar contra el Manchester United, una setmana després que morís el seu pare.

"Per descomptat que m'encantaria poder-li dedicar un gol que marqui contra el Madrid. Intentaré portar-lo en el record i tenir-lo sempre proper dins i fora del camp."

Té ganes de viure el seu primer clàssic al Camp Nou. Marcos Alonso va debutar amb el primer equip del Reial Madrid, després de formar-se al planter blanc. Però assegura que sempre ha estat culer. Fill de l'exjugador del Barça Marcos Alonso i net de l'exjugador del Reial Madrid Marquitos, així vivien els clàssics a casa:

"Amb el meu pare sempre animàvem el Barça. Quan érem més petits amb el meu avi sempre hi havia certa rivalitat, però a casa amb els meus pares mai hi ha hagut cap dubte."

 

Esquiva la polèmica Negreira

"Tampoc és un tema que es comenti. Hi ha molt de soroll, però nosaltres estem concentrats en el que passi al camp i en seguir sumant victòries." 


El Marcos Alonso més personal 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut