El moment en què Gündogan li reclama a Soto Grado la tecnologia del gol, inexistent a la lliga espanyola
El moment en què Gündogan li reclama a Soto Grado la tecnologia del gol, inexistent a la lliga espanyola
barça

La pregunta de Gündogan que ridiculitza la Lliga espanyola: Tebas es defensa atacant

L'alemany ha demanat a Soto Grado que consultés el seu rellotge en el gol fantasma de Lamine Yamal, però, a LaLiga, a diferència d'altres països, no hi ha tecnologia de gol

Redacció Esport3Actualitzat

Al minut 29 del clàssic, Raphinha ha tret un córner, Lamine Yamal ha desviat la pilota i la imatge de Lunin traient la pilota de sota pals ha estat la més buscada del partit. L'àrbitre Soto Grado ho ha revisat al VAR i ha considerat que la pilota no havia entrat. Durant aquesta acció, també s'ha vist una imatge significativa, la de Gündogan assenyalant-se el canell davant de l'àrbitre, preguntant-li si el rellotge o braçalet no l'havia avisat en el gol fantasma, com passa a la Premier i ell havia viscut com a jugador del Manchester City.

Tebas es defensa atacant

A la Lliga espanyola, a diferència de la Premier, no hi ha tecnologia del gol, ni mitjans automatitzats que avisin els àrbitres per saber si una pilota traspassa o no la línia de gol. I aquí és on les mirades tornen a apuntar al president de la Lliga, Javier Tebas, que ha obert l'hemeroteca i ha fet una piulada adjuntant quatre notícies que es feien ressò dels problemes que ha comportat la tecnologia del VAR a Anglaterra, França, Alemanya i Itàlia.

La tecnologia de l'ull de falcó suposaria una inversió de 4 milions d'euros per temporada, una quantitat significativa, però que hauria pogut ser decisiva en partits com aquest últim clàssic.

Mira el resum del Madrid-Barça (3-2)

ARXIVAT A:
El Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut