Gerard Piqué parla amb el mòbil, en una imatge d'arxiu de la seva etapa de jugador
Gerard Piqué parla amb el mòbil, en una imatge d'arxiu de la seva etapa de jugador
barça

La piulada de Gerard Piqué rendint-se a un jugador de la Masia... que no és Cubarsí

L'excentral del Barça reacciona al gol que ha sentenciat el Barça-Nàpols amb un missatge ple d'afecte

Redacció Esport3Actualitzat

Amb la precisió d'un jugador de billar, Sergi Roberto ha connectat primer amb Gündogan i després amb Lewandowski, a qui li ha donat el gol fet. Amb el tercer dels blaugranes contra el Nàpols, l'eliminatòria de vuitens de final ha quedat sentenciada i els culers ho han pogut celebrar.

Un de ben il·lustre com Gerard Piqué ho ha fet amb una piulada rendint-se als minuts de bon futbol que ha ofert Sergi Roberto, producte de la Masia com ho va ser ell. L'excentral ha reaccionat a la jugada de l'última diana amb un missatge ple d'afecte cap al reusenc:

Tot i ser un dels veterans de l'equip, Sergi Roberto no sempre ha tingut el reconeixement que mereix, una reclamació que Xavi repeteix sovint. És d'esperar que el nou ídol de l'afició, Pau Cubarsí, MVP del partit de Montjuïc, s'endugui la major part dels elogis. De fet, el barceloní i el gironí tenen punts en comú en el seu estil al camp, en especial, per la intel·ligència dels seus moviments.

Però el gest de Piqué amb Robert serveix per recordar que els fruits de la Masia són un fil invisible que connecta la història del Barça.

 

ARXIVAT A:
Gerard PiquéPau Cubarsí
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut