Ter Stegen en el moment de l'acció amb Luis Suárez
Barça

La picabaralla entre Luis Suárez i Ter Stegen

El porter es va encarar amb el davanter després que l'uruguaià reclamés un penal per un cop inexistent del blaugrana

Actualitzat

Luis Suárez va tornar a trepitjar el Camp Nou per primera vegada des de la seva sortida del Barça. El davanter uruguaià no va tenir el seu millor partit, però la seva actuació no va passar desapercebuda. Sobretot per a Marc-André Ter Stegen. El porter blaugrana va tenir una picabaralla amb el jugador "colchonero" després d'una acció polèmica de Suárez.

Era el minut 36 de partit quan Luis Suárez va fingir rebre un cop al cap de Ter Stegen per reclamar penal. El porter blaugrana, immediatament, va recriminar-li la seva actitud i li va explicar la jugada. "És la mà, eh? Si poso la cama val, però això..." va dir l'alemany a l'uruguaià.

Gerard Piqué també va voler parar els peus a Suárez i, en confiança, va dir-li: "Ja està bé, gordo, no fotis. Ja està bé." L'exjugador blaugrana va intentar explicar a Ter Stegen que l'havia tocat i que no estava fent teatre, però no va aconseguir convèncer el porter.

Bon rotllo en acabar el partit

Tot i aquest fet, Luis Suárez es va abraçar amb diversos excompanys i un cop finalitzat el xoc va fer una breu tertúlia amb Piqué, Messi, Jordi Alba i Pepe Costa al túnel de vestidors.

Imatge del Futbol Club Barcelona

 

 

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut