Demond Mallet en una imatge d'arxiu (Foto: www.penya.com)

La Penya vol assaltar un fortí inexpugnable i Barça i Manresa seguir sumant a la jornada 8 de la Lliga Endesa

Els badalonins han començat bé la temporada i es troben en els llocs de la classificació que donen accés a la Copa del Rei. A la pista del Rio Natura Monbus intentaran mantenir la bona ratxa.
Actualitzat

El FIATC Joventut serà el primer dels tres equips catalans de la Lliga Endesa a disputar el seu partit de la vuitena jornada. Ho farà dissabte (20:00) a la pista d'un Río Natura Monbús que ha guanyat tots els partits que ha jugat fins ara a casa, el Pavelló Fontes do Sar, amb Adam Waczynski (55% d'encert en els triples) com a jugador més destacat. Els verd-i-negres recuperen un home essencial, el base Demond Mallet, una vegada ha superat els seus problemes al turmell dret. L'aportació del nord-americà serà important per sumar el seu sisè triomf a la lliga i tercer com a visitants. Per al jove Alberto Abalde, serà un partit especial. L'aler del Joventut visitarà la pista on jugava el seu pare.

Diumenge al migdia (13:00) arribarà el torn del Barça Lassa i l'ICL Manresa. Els blaugrana, amb els dubtes de Joan Carles Navarro i Shane Lawal, s'enfrontarà amb un rival teòricament molt inferior, el Montakit Fuenlabrada. Després de perdre la imbatibilitat a la darrera jornada, els de Xavi Pascual han de guanyar per no deixar que l'invicte València Basket, que rep un perillós Herbalife Gran Canària, augmenti el seu avantatge al capdavant de la classificació.

Els manresans, amb 3 victòries, reben un Iberostar Tenerife en crisi que ha canviat d'entrenador (Txus Vidorreta ocupa el lloc d'Alejandro Martínez), ha traspassat Xavi Rey a Movistar Estudiantes i ha donat la baixa a un dels seus nord-americans (l'escorta Kerry Carter) per reforçar el seu joc interior amb Joseph Jones. Una altra de les incorporacions canàries ja començada la lliga ha estat Salva Arco, que va deixar un bon record a Manresa després de dues temporades en l'equip català. Pels homes d'Ibon Navarro és una bona ocasió per seguir allunyant-se de la cua i enfonsar una mica més un rival directe en aquesta lluita.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut