L'Ajuntament expulsa el Lleida Esportiu del Camp d'Esports
Pintades a l'exterior del Camp d'Esports
Futbol

La Paeria confirma l'expulsió del Lleida Esportiu del Camp d'Esports

El plenari de l'Ajuntament de Lleida ha confirmat l'expulsió i el club disposarà de 30 dies per lliurar les claus de les instal·lacions

Redacció Esport3Actualitzat

La inacció i els deutes contrets en els darrers mesos per la directiva han obligat a aquesta dràstica mesura, aprovada per tots els partits aquest divendres en el ple de l'Ajuntament de Lleida.

La Paeria ha dit prou i ha decidit donar per extingit el conveni -signat el 2017- pel qual cedia les instal·lacions del Camp d'Esports al Lleida Esportiu.

El 12 de gener la Comissió de Cultura i Esports va votar a favor de l'expulsió de manera unànime. Miquel Pueyo va ser l'encarregat d'explicar els motius que han portat a prendre aquesta decisió: "Es fonamenta en raons d'interès públic. És el moment de ser valents, respondre i prendre decisions". Pueyo va parlar "d'incompliment flagrant del conveni que es va signar el 2017".

A partir d'aquest dissabte el Lleida Esportiu disposarà de 30 dies per tornar les claus de les instal·lacions al seu propietari, l'Ajuntament de Lleida.

Els nous gestors del club hauran de firmar un nou conveni. Tots els grups polítics presents en el ple han demanat cautela amb els nouvinguts

Anar al contingut