Iker Casillas amb la seva mare
Futbol

La mare d'Iker Casillas rectifica les seves paraules: "Vull agrair al Porto el fitxatge del meu fill"

Mari Carmen Fernández, mare de l'exmadridista, ha demanat perdó a la cadena COPE per les últimes declaracions fetes sobre el seu fill

Jaume CabeceransActualitzat

La mare d'Iker Casillas ha demanat perdó al Porto després d'haver-lo qualificat d'equip de Segona B. "Potser em vaig equivocar, potser em va trair el subconscient. Vull agrair al Porto el fitxatge del meu fill. Espero que amb el seu treball pugui contribuir als èxits d'aquest club. Vull demanar perdó. Mil disculpes. Espero que el meu fill pugui triomfar tant com en el Madrid", ha explicat a la cadena COPE.

També ha volgut aclarir les paraules que va dir al voltant de Florentino Pérez: "Encara estic molt aclaparada. Fa molts anys que visc amb una tensió molt forta. A mi això m'ha superat una mica. Un dirigent sempre mira pels seus empleats. No vull entrar en més debats. Això m'ha afectat molt. La seva pressió era la meva. Ho he passat molt malament."

La mare del jugador ha afegit: "Puc entendre que estiguin molestos amb nosaltres, però que mirin d'entendre'ns. Iker va anar a fer una prova quan tenia vuit anys. Sempre ho ha donat tot pel club. Sempre ha respectat tothom, i ha estat tan estimat..."

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut