Karim Benzema no para de tenir maldecaps amb la justícia francesa (Reuters)
Futbol

La justícia francesa investiga Karim Benzema per blanqueig de capital i tràfic de drogues

Quan l'escàndol pel xantatge a Valbuena encara està pendent de resoldre, nou maldecap del davanter del Reial Madrid amb la justícia francesa

Actualitzat

Segons el diari francès "Liberation", el nom de Karim Benzema apareix en una investigació oberta el passat mes de setembre per un presumpte cas de blanqueig de capital i de tràfic de drogues. El jutge instructor, Renaud van Ruymbeke, va prendre declaració al davanter del Reial Madrid fa dos mesos en la més estricta discreció.

L'origen del cas comença l'estiu de 2015 quan el Servei Nacional Judicial de Duanes, el SNDJ, havia intervingut els telèfons de diversos traficants de drogues i va ser en aquestes escoltes on va sortir el nom de Karim Benzema. A partir d'aquest moment, s'activa una nova branca en la investigació focalitzada en l'entorn del davanter del Reial Madrid que relacionaria el blanqueig dels diners provinents del tràfic de drogues amb l'empresa d'organització d'esdeveniments BH, el principal accionista de la qual és el mateix Karim Benzema.

Anar al contingut