Vinícius, heroi a Mestalla

La irrupció de Vinícius Jr. fa líder el Reial Madrid

El davanter brasiler ha afinat la punteria aquesta temporada. Tots els gols que ha aconseguit s'han transformat en punts per a l'equip de Carlo Ancelotti
Redacció d'Esport3 Actualitzat

El Reial Madrid va pagar, l'any 2017, 45 milions d'euros per un futbolista prometedor però amb una experiència molt limitada en el futbol professional. Des de la seva incorporació a l'equip blanc, el 2018, a Vinícius Jr. li ha costat molt fer-se un lloc en l'onze titular. El carioca era un jugador que encarava els rivals i els superava, però no resolia les jugades ni en l'última passada ni en el xut a porteria.

 

Aquesta circumstància ha canviat aquesta temporada, amb Carlo Ancelotti a la banqueta. Vinícius sent que té la confiança del tècnic i ja no es precipita de cara a gol. A Mestalla va tornar a demostrar que, juntament amb Benzema, és l'home que canvia el Reial Madrid. Un gol i una assistència seva van servir perquè els blancs, que anaven perdent contra el València, capgiressin el marcador i s'alcessin fins al liderat de la Primera Divisió.

La metamorfosi de Vinícius és evident, però les dades estadístiques han fet emmudir els seus crítics:

Comparativa de les dades golejadores de Vinicius, temporada a temporada.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut