Remuntada contra el València i liderat per al Madrid (1-2)

Hugo Duro ha avançat el València al 65' després d'una gran rematada impossible per a Thibaut Courtouis. Vinícius ha igualat el duel amb un gol de rebot al 86' i Benzema ha culminat la remuntada al 88'.

Miquel RibasActualitzat

El Valencia i el Real Madrid han jugat a Mestalla un partit vibrant i amb molta intensitat. En joc hi havia el liderat de la lliga. Potser el fort ritme amb què s'ha jugat ha fet que tres jugadors haguessin d'abandonar el terreny de joc abans de la mitja hora de joc per problemes musculars. Els valencianistes Carlos Soler, min 15 i Correia, min 22, i també Carvajal, en el 25.

Les ocasions de gol en la primera part no han sovintejat. La primera, en el minut 13  l'ha protagonitzat una gran acció de qualitat de Hazard dins del área que la defensa a refusat. En el minut 42, l'ha tingut el Valencia després d'una falta. Gabriel Paulista de cap a fet lluir a Courtuois.

La segona part ha començat amb una gran ocasió de gol de Maxi Gómez que ha refusat un oportú Courtuois. Gonzalo Guedes ha desaprofitat una gran oportunitat per obrir el marcador en el minut 50. Tot seguir l'equip valencianista ha tingut una altra gran ocasió després d'un desajust defensiu del Reial Madrid. Finalment Hugo Duro ha xutat a les mans de Curtois.

En el 65, Hugo Duro ha avançat al Valencia, després de rebre un regal de Lucas Vázquez que li ha passat la pilota sense voler. Duro amb l'esquerra ha fet inútil l'estirada de Curtois. El Reial Madrid s'ha llençat a l'atac i el Valencia a fet un pas enrere i l'equip de Ancelotti no ha perdonat.

En el minut 86, Vinícius ha marcat el gol de l'empat amb un fort xut de que ha desviat Foulquier i ha enredat al seu porter. En el minut 88, Karim Benzena, de cap, ha fet l' 1 a 2 després aprofitar una centrada de Vinicius. El porter del València no Giorgi Mamardashvili no ha estat afortunat en la seva sortida.

Els tres punts donen el liderat en solitari al Reial Madrid en la cinquena jornada de la Lliga.