Quique Llopis, estès a terra mentre els seus rivals ni s'hi acosten (EFE)
Atletisme

La imatge de la vergonya a l'europeu d'atletisme

Cap contrincant es va interessar per Quique Llopis després de la seva caiguda a la final dels 60 metres tanques

Redacció Esport3Actualitzat

Quique Llopis ha rebut aquest dilluns l'alta mèdica després de protagonitzar aquest diumenge una de les imatges més impactants de l'europeu atletisme, i mai millor dit. El tanquista valencià va patir una espectacular caiguda quan negociava l'últim obstacle a la final dels 60 metres tanques. Sorprès per la pèrdua d'equilibri, Llopis no va poder amortir la caiguda amb les mans i va impactar amb el cap al terra.

 

Es va quedar estès al tartan mentre els seus adversaris acabaven la cursa, però després cap d'ells va anar cap al company accidentat per interessar-se pel seu estat.

 

Fins i tot el guanyador de la prova, el suís Jason Joseph, va passar a escassos metres de Llopis, però, concentrat en les seves celebracions, no es va aturar per veure com estava el seu competidor. Una imatge gens edificant i, sobretot, incongruent amb l'esperit olímpic que pregonava Pierre de Coubertin. El mateix Joseph, penedit per la seva falta d'empatia a la pista, va publicar un missatge a les xarxes disculpant-se i desitjant la ràpida recuperació del valencià. 

 

Llopis ha passat la nit en observació en un hospital d'Istanbul i no se li han apreciat seqüeles després del cop. ell mateix es va encarregar de tranquil·litzar tothom penjant un vídeo a les xarxes socials.    

 

Anar al contingut