Vicky López, una perla trobada a la platja (FCB)
Futbol

La història de Vicky López fins arribar al Barça: una trobada casual la va apropar al futbol professional

En una entrevista a TV3, la jugadora blaugrana, concentrada amb la selecció espanyola, explica els seus orígens com a futbolista

Redacció Esport3Actualitzat

Una nena de nou anys, que juga a futbol en un equip de nens, es troba amb dues noies a la platja que porten una samarreta del Rayo Vallecano i semblen futbolistes. Com no és gaire vergonyosa, s'hi apropa. D'aquesta innocent manera va començar la relació de Vicky López amb el futbol d'elit, una història que ha explicat en una entrevista a TV3.

La migcampista madrilenya, tot un talent precoç, va anar a parlar amb aquelles dues noies, que van resultar ser Paola Ulloa i Alba Mellado, futbolistes del Madrid Club de Futbol Femení. Ulloa, filla del president del club, i Mellado, que havia rebut l'encàrrec de formar un equip de categoria benjamí, van explicar-li que ja sabien qui era i que, fins i tot, havien parlat amb el seu pare per dur-la al seu club. S'havien endut una negativa, per part del seu pare, per les dificultats a l'hora de portar-la als entrenaments, lluny de casa.

"El meu pare els havia dit que no, perquè el camp queia lluny de casa i estàvem passant un moment familiar delicat."

La trobada casual a la platja va tenir continuïtat en els dies següents i la relació que van començar a forjar va fer que el pare de Vicky López, després de l'estiu, la deixés anar al Madrid CFF. Per dur-la als entrenaments, s'ho van empescar com van poder.

Vicky López en l'entrevista a TV3

L'emotiu origen d'una celebració

El 2014, a la mare de Vicky López li havien detectat un tumor cerebral. Després d'una llarga lluita contra la malaltia, va morir el 2018, quan Vicky només tenia 11 anys. El record maternal segueix molt present en la jove estrella barcelonista.

"La meva mare sempre ha estat el meu referent. Ha estat la persona més forta del món. D'ella he heretat la seva valentia, la fortalesa i ser una gran persona."

Per aquest motiu Vicky López celebra cada gol que marca aixecant els dos dits índexs, mirant cap al cel.

Vicky López dedica tots els gols a la seva mare, alçant els dits al cel
La celebració de Vicky López, una emotiva dedicatòria a la seva mare (FCB)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut