Barça

La gran temporada de Pau Cubarsí pot tenir premi als Jocs Olímpics de París

Santi Dénia, tècnic de la selecció espanyola Sub-21, molt pendent dels passos del jove blaugrana

Redacció Esport3Actualitzat

Pau Cubarsí s'ha convertit en la irrupció més gran d'un jove central blaugrana en molts anys. Cubarsí encadena 7 partits seguits a la Lliga, 6 de titular. Xavi el va fer debutar en un partit oficial el mes passat a la Copa contra l'Unionistas de Salamanca, i tres dies després es va estrenar amb el primer equip a la Lliga al camp del Betis. L'endemà, el d'Estanyol tot just feia els 17 anys.

En els 9 partits que acumula amb el primer equip, només ha vist una targeta groga i ha donat una assistència de gol. Pau Cubarsí ha fet mèrits per ser titular al Barça i a ningú se li escapa que aquest jove que juga com si fos un veterà és una altra història. El blaugrana s'ha guanyat els elogis de Xavi Hernández, dels seus companys i de tot el barcelonisme.

Pau Cubarsí no només té enamorats els barcelonistes (FCB)

La seva explosió ha arribat també a la Federació Espanyola de futbol. El seleccionador Sub21, Santi Dénia, l'ha situat al seu radar per les excel·lents condicions del central del Barça, un dels millors des de les categories inferiors.

Segons informa el diari As, Santi Dénia havia estat temptat de pujar a Cubarsí amb la Sub21, però ha preferit deixar-lo madurar. Ara que ja juga al primer equip del Barça, tot sembla indicar que ha arribat el moment que s'hi sumi i que al març Cubarsí pugui jugar amb la selecció espanyola Sub21 contra Eslovàquia i Bèlgica.

I per si aquest premi no fos suficient, l'esperen els Jocs Olímpics de París i, més endavant, si res no es torça podria entrar a la convocatòria de la selecció espanyola absoluta; no seria estrany que Luis de la Fuente comptés amb ell, com ja ho va fer amb Lamine Yamal quan només tenia 16 anys.

ARXIVAT A:
Pau Cubarsí
Anar al contingut