Sergi Palencia, celebrant un gol amb el seu company Giorgio Chiellini (Reuters)
FUTBOL

La gran final de l'MLS tindrà presència catalana

El Los Angeles FC dels catalans Ilie Sánchez i Sergi Palencia repetirà presència a la final de l'MLS i s'enfrontarà al Columbus Crew pel títol

Redacció Esport3Actualitzat

La gran final de la Major League Soccer americana ja ha quedat definida, i per segona temporada consecutiva, hi haurà presència catalana al terreny de joc.

El Los Angeles FC de Sergi Palencia i Ilie Sánchez s'ha imposat aquesta matinada passada al Houston Dynamo a la final de la Conferència Oest, per 2-0, amb gols de Ryan Hollingshead i Franco Escobar en pròpia porteria. Amb aquest triomf, el LAFC repetirà com a finalista de l'MLS Cup per segon any consecutiu i defensarà un títol que ja va aconseguir la temporada anterior davant el Philadelphia Union a la tanda de penals.

A l'altre costat del quadre, el Columbus Crew donava la campanada guanyant 2-3 davant el favorit, el Cincinnati FC, culminant la remuntada al minut 115 de la pròrroga d'un matx trepidant. En aquest cas, els de Columbus seran els representants de la Conferència Est a l'MLS Cup.

Per segon any seguit, doble presència catalana

Aquest any no serà la primera vegada que hi haurà doble presència catalana. Precisament, a la final del 2022 el LAFC també va disposar de dos jugadors catalans a les seves files. Un d'ells, Ilie Sánchez, tindrà la possibilitat de repetir títol per segon any consecutiu amb l'equip de Los Angeles. L'altre català era el sabadellenc Cristian Tello, ara a les files de l'Al-Fateh de l'Aràbia Saudita.

Anar al contingut