Bernardo Silva, indiscutible de Guardiola
Bernardo Silva, indiscutible de Guardiola al City (Europa Press)
FUTBOL

La fórmula que apropa Bernardo Silva al Barça

El club blaugrana podria executar la clàusula de 50 milions de lliures i diferir-la en tres pagaments

Redacció Esport3Actualitzat

Bernardo Silva és un dels noms recurrents cada vegada que s'acosta l'obertura en el mercat de fitxatges. Ho va ser l'estiu passat, quan el futbolista havia mostrat la seva disposició a venir a Barcelona. Finalment, però, va optar per allargar la seva relació amb el Manchester City fins al 2026.

El nou contracte, però, incloïa una clàusula que permetria al Barça tornar-se a plantejar el seu fitxatge. Segons aquesta clàusula, Bernardo Silva podria sortir del City per un preu de 50 milions de lliures (gairebé 59 milions d'euros) que, a més, el club blaugrana podria ajornar en tres pagaments que estarien al voltant dels 19 milions d'euros.

Uns terminis que ha avançat el programa Esport Club d'Esport3.

 

Deco i Hansi Flick

La decisió, doncs, està en mans del nou entrenador i del director esportiu. Caldrà veure si Hansi Flick vol apostar pel fitxatge del mitjapunta portuguès i si encaixa, també, en la planificació de Deco.

Bernardo Silva farà 30 anys el pròxim 10 d'agost. Ha estat una peça fonamental al Manchester City de Josep Guardiola. El portuguès ha estat el sisè jugador amb més minuts de la plantilla anglesa aquesta temporada.

La qualitat és indiscutible. L'edat i l'encaix en la planificació de la plantilla seran claus per decidir si el Barça intenta el seu fitxatge.

 

Anar al contingut