Esports

La fita històrica d'Iniesta: 1.000 partits com a professional

Andrés Iniesta ho ha aconseguit amb l'Emirates Futbol Club, el seu equip actual

Redacció Esport3Actualitzat

Andrés Iniesta continua fent història en el món del futbol. Amb 39 anys, ha aconseguit jugar el seu partit número 1.000 com a jugador professional. L'ha disputat aquesta matinada amb l'Emirates Futbol Club, el seu equip actual. El futbolista de Fuentealbilla ha resumit en un minut la seva trajectòria, i ha destacat l'etapa en què va vestir la samarreta blaugrana

"Aconseguir aquesta xifra suposa una cosa molt especial per a mi. Quan jugava a la pista de Fuentealbilla o a l'Albacete, el meu somni era ser futbolista, però mai em vaig imaginar que podria gaudir d'una carrera tan llarga i tan bonica."

 

La seva trajectòria

Iniesta ha aconseguit 35 títols en el que porta de trajectòria com a futbolista, la majoria amb la samarreta del Barça. Això es tradueix a 9 Lligues espanyoles, 6 Copes del Rei, 5 Supercopes d'Espanya, 4 Champions, 3 Mundials de Clubs i 2 Supercopes d'Europa. Amb Espanya va assolir el Mundial el 2010, i les Eurocopes 2008 i 2012. Al Japó, també va ampliar el seu palmarès amb la Lliga japonesa el 2023, la Supercopa del Japó el 2020, i la Copa Emperador el 2019.

Homenatge a Iniesta

Les felicitacions a Andrés Iniesta no han tardat a arribar. El jugador ha demostrat ser un gran professional dins i fora del camp. Per això, el Barça, entre altres, l'ha volgut felicitar. També Xavi Hernández durant la roda de premsa prèvia al partit contra l'Athletic. 

 

 

 


 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut