Graham Hansen celebra el cinquè gol del FC Barcelona

Una maneta al Madrid per arrodonir una festa històrica al Camp Nou (5-2)

L'estadi del Barça viu una jornada històrica amb rècord del món d'assistència i cinc gols al Reial Madrid
Redacció Esport3 Actualitzat

La magnitud de l'espectacle, que ha rebut les 22 protagonistes amb un mosaic que era un clam en favor de l'empoderament de les dones, no ha estat impediment perquè les blaugranes hagin obert el marcador quan només s'havien jugat 6 minuts de partit. Un xut des de fora l'àrea de la central Mapi León ha sorprès la portera Misa. Fent el primer, les de Giráldez agafaven un avantatge de tres gols en l'eliminatòria.

No obstant això, el Madrid no estava disposat a ser un convidat de pedra d'aquesta fita històrica i, com van fer a l'anada, han plantat cara a les actuals guanyadores de la Champions. El fruit d'aquesta feina ha estat l'empat, obtingut amb un gol de penal signat per la sevillana Olga Carmona. 1-1 al descans i una segona part al davant que es presentava més oberta del que s'esperava.

I la represa no ha decebut a ningú. Només s'havien jugat tres minuts quan s'ha vist un dels millors gols de la temporada. La sorpresa per als culers que omplien l'estadi ha estat que l'ha fet Claudia Zornoza, migcampista madridista, que, veient la posició avançada de Sandra Paños li clavat un golàs des de tres quarts de camp. El Madrid s'ha posat a un gol d'igualar els quarts, i capgirava el guió previst del partit.

El segon gol del Madrid ha estat una obra d'art de Claudia Zornoza

El Barça, l'equip que s'acosta a l'excel·lència setmana rere setmana, hauria pogut atemorir-se veient-se al darrere en el marcador, però en lloc de tirar-se enrere, s'han llançat en tromba a sentenciar l'eliminatòria.

El talent de les barcelonistes ha desembocat en una tempesta de 4 gols en 18 minuts, del 52 al 70, marcats per Aitana Bonmatí, Clàudia Pina, la millor jugadora del món, Alexia, i Graham Hansen. 5-2, la maneta ja era aquí per posar la cirereta a un dia que entrarà als llibres dels rècords.

Aitana ha empatat el partit a dos gols

Una remuntada a l'altura de la dimensió del matx. Tot un cop sobre la taula futbolístic davant del Camp Nou de les grans ocasions, aquest cop rendit, la primera vegada de moltes que vindran, a unes futbolistes que ja són llegenda.

L'entrenador del Barça i la jugadora Aitana Bonmatí han valorat la victòria del Barça en  una jornada històrica: