La Federació Catalana estén la suspensió al futbol base
Porteria d'un camp de futbol buit.
Futbol

El coronavirus força la suspensió de l'esport a Catalunya

Es pren aquesta decisió tot seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya

Actualitzat

La Federació Catalana de Futbol i la Federació Catalana de Bàsquet han decretat la suspensió de tota activitat federativa a partir del dijous 12 de març i amb una vigència de 15 dies. Aquestes federacions han pres aquesta decisió tot seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física (SGEAF) de la Generalitat de Catalunya.

 

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ja havia assumit la directriu de l'Espanyola i havia estès la suspensió durant dues setmanes a totes les competicions que organitza, en totes les categories, tant en futbol com en futbol sala, i també pel que fa al futbol formatiu.  

 

 

Posteriorment, ha estat la Federació de Bàsquet qui ha fet el mateix comunicat.

 

 

Pel que fa al futbol, la mesura afectaria des de Segona B en avall. Primera i Segona A, les dues categories professionals, seguirien disputant-se a porta tancada. L'LFP, organitzadora de les dues categories principals, insisteix a mantenir la competició en marxa, si no és que el govern espanyol els força a aturar la competició.    

Pel que fa al futbol sala, l'LNFS ja ha avançat que aquesta mesura implica també la suspensió de la màxima categoria. El derbi català entre el Barça i l'Industrias Santa Coloma, previst per a aquest dissabte, haurà d'esperar un altre dia.

El degoteig de comunicats de les diferents federacions esportives no s'ha fet esperar:

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut