Anglaterra

La Federació Anglesa presenta Capello com "un guanyador de classe mundial"

En el Royal Lancaster Hotel, davant un centenar de periodistes, Fabio Capello ha estat presentat com a nou seleccionador anglès i ha estat qualificat com un "guanyador de classe mundial", segons el director executiu de la Federació Anglesa de Futbol (FA), Brian Barwick. Capello ha indicat que ha fet realitat el somni d'entrenar els "pross" i ha avançat que, en un mes, coincidint amb la data oficial d'inici del seu contracte, podrà parlar amb els seleccionats en anglès.

Actualitzat

L'extècnic madridista substitueix Steve McClaren, destituït quan Anglaterra va dir adéu a l'Eurocopa del 2008, després de la derrota a Wembley davant Croacia (2-3). La Federació s'ha decantat per un guanyador, amb una "W majúscula" -de "winner"- en paraules de Brian Barwick.

En un mes, parlarà anglès

La comunicació entre Capello i els Rooney, Gerrard, Lampard i companyia ha estat un dels principals temes a debat. L'italià s'ha compromés que en un mes podrà parlar amb els jugador.

Per començar, i abans del 6 de gener, data oficial de la seva estrena, Capello ja ha anunciat que veurà el vídeo de tots els partits de la selecció anglesa durant la fase de classificació. Entre aquests, les dues derrotes contra Croàcia i el "fiasco" patit a Moscou davant Rússia.

Capello ha firmat un contracte pels pròxims quatre anys i mig, i es pensa que el seu sou està a prop del 6,5 milions de lliures.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut