Maria de Villota, en una roda de premsa després de rebre l'alta de les lesions que es va fer en l'accident que va tenir amb un Manor (Reuters)

La família de María de Villota i Manor F1 arriben a un acord per posar punt final al seu litigi judicial

La pilot espanyola va morir a conseqüència de les seqüeles de l'accident que va tenir mentre feia un test amb un Fórmula 1 de l'escuderia anglesa
Actualitzat

La família de María de Villota ha arribat a un acord amb Manor F1 per posar punt final al litigi judicial al voltant de les causes de la mort de la pilot espanyola.

El 3 de juliol de 2012, De Villota va tenir un greu accident mentre feia un test privat amb un Fórmula 1 de l'escuderia Manor en un aeròdrom a Anglaterra. Un any després i quan se suposava que ja estava del tot refeta de les greus lesions que va tenir, va aparèixer morta a l'habitació d'un hotel a Sevilla

L'autòpsia va concloure que les seqüeles de l'accident en van ser la causa i, a partir d'aquest moment, la família de la pilot va iniciar una batalla legal contra l'equip de Fórmula 1, ja desaparegut, exigint-li responsabilitats. Avui, dimecres, totes dues parts en litigi, finalment, han arribat a un acord del qual no han transcendit els detalls.

L'advocat de la família, Paul Tapner, ha donat per tancat el capítol judicial i ha explicat que els més propers a De Villota "a partir d'ara posaran tots els seus esforços a continuar amb el llegat de María".

Un portaveu de l'escuderia Manor ha dit, per la seva banda, que "va ser un tràgic accident que va commocionar l'equip. La trobem a faltar profundament".

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut