La disfressa viral d'un nen del Barça sobre Xavi Hernández
En Bruno llueix la seva disfressa d'entrenador del Barça a la sala de premsa (@CaminamoscBruno)
Barça

La disfressa viral d'un nen del Barça sobre Xavi Hernández

La disfressa del Bruno, un aficionat del Barça amb discapacitat, ha despertat l'admiració de les xarxes i reivindica un carnestoltes inclusiu

Redacció Esport3Actualitzat

La setmana de Carnaval porta les disfresses més enginyoses i, algunes, de rigorosa actualitat. En les últimes hores s'ha fet viral la d'en Bruno, un nen que va amb cadira de rodes elèctrica i que ha enginyat una disfressa incorporada al seu mètode de transport. Amb Xavi Hernández com a protagonista, en una sala de premsa mòbil que ha aixecat l'admiració de les xarxes.
 

Moltes famílies es bolquen a fer les millors disfresses per als més petits. I el cas del Bruno, que es defineix com a "corredor de curses adaptades, pianista i culer de cor", n'és l'exemple paradigmàtic.

La sala de premsa que tant de corcoll ha fet anar el tècnic de Terrassa últimament recreada a la perfecció, amb els patrocinadors, els micròfons, i la cadira on l'entrenador s'asseu per donar totes les explicacions que calguin a la premsa. 

La resposta a les xarxes ha estat monumental:


De fet, en Bruno és un gran aficionat al futbol. Fa pocs dies es va estrenar com a jugador en un equip de futbol per a persones amb cadira elèctrica, el PowerchairFC de Barcelona.

Anar al contingut