Simone Biles als Jocs del 2014
Simone Biles no fa més que eixamplar la distància amb les seves rivals
Gimnàstica Artística

La desorbitada superioritat de Simone Biles, frenada pels jutges

Biles no va obtenir la recompensa esperada pel salt Yurchenko Double Pike però tot i això explica per què vol tornar-lo a fer: "Perquè puc"

Redacció Esport3Actualitzat

La premsa internacional encara no es pot creure que l'increïble salt que va aconseguir Simone Biles el 22 de maig, el Yurchenko Double Pike, només fos recompensat amb un 6,6. La puntuació va ser tan sorprenent que la mateixa Biles va admetre la seva decepció.

"No té sentit lluitar perquè no ens ho recompensaran; només podem acceptar-ho i callar."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simone Biles (@simonebiles)

Alguns especialistes apunten que la baixa puntuació dels jutges seria una mesura feta expressament per desencoratjar altres gimnastes a provar de fer un salt tan espectacular però arriscat alhora.

Una altra explicació que s'ha donat com a possible és que els jutges tampoc no voldrien eixamplar, encara més, la bretxa que hi ha entre Biles i les seves rivals. I que, per això, no li haurien atorgat la nota merescuda.

Tot i això, Simone Biles ha admès que tornarà a fer el salt Yurchenko Double Pike. Quan se li ha preguntat per què vol tornar-lo a fer si no obté la recompensa adequada, Biles s'ha mostrat ferma: "Perquè puc".

ARXIVAT A:
Simone Biles
Anar al contingut