Barça

El contundent missatge de Xavi als crítics de Gavi

El tècnic del FC Barcelona ha parlat de les qualitats del jove migcampista i ha negat categòricament que sigui malintencionat

Redacció Esport3Actualitzat

Només té 18 anys, però Gavi s'ha convertit en un jugador imprescindible per al Barça de Xavi. L'andalús es manté al marge de la polèmica per la seva fitxa i segueix centrat, segons Xavi, en el futbol. Així mateix ho ha expressat l'entrenador del Barça en la roda de premsa prèvia al clàssic contra el Reial Madrid.

Xavi ha estat preguntat per les crítiques que ha rebut el jugador les últimes setmanes pel seu estil de joc. Sobretot des de Madrid, Gavi ha estat titllat de jugador agressiu després d'algunes accions en el darrer partit contra els blancs al Bernabéu.

El tècnic egarenc no ha dubtat a assenyalar els crítics de Gavi i defensar el seu jugador, de qui ha afirmat que "no té mala fe".

"Ara fa dies que no veia cap notícia com veia fa un mes i mig o dos mesos, que deien que Gavi era un carnisser o una cosa així. Sorprèn, sorprèn."

"Hi estem acostumats. Conec bé la casa i sé d'on venen els trets. Nosaltres hem d'estar tranquils, protegir el futbolista i que jugui tranquil. Al final no podem estar pendents de l'entorn i del que es parla. Hem d'estar centrats en el futbol, i Gavi ho està, està entrenant molt bé, com sempre. Ho dona tot al camp i en cap moment va amb mala fe."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut